panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Er du på udkig efter en butik til leje?

| 0 comments

Find lokalerne til din butik i dag! (foto nyboligerhverv.dk)

Find lokalerne til din butik i dag! (foto nyboligerhverv.dk)

Under finanskrisen kunne man bare været gået en tur ned igennem Strøget og så have fundet de første 20 butikker til leje, fordi så mange butikker havde drejet nøglen om. Heldigvis ser økonomien noget mere robust ud i dag, men det betyder også, at det kan være en smule sværere at finde de helt rigtige lokaler, hvis du vil åbne din egen butik – eller åbne endnu en butik i kæden. Derfor er internettet som sagt the place to look.

Her finder du en butik til leje

Ejendomsmæglerne har deres egne hjemmesider, hvor du kan se, hvilket butikker de har til leje. Søg fx på ’butik til leje’, for det er jo vigtigt, at du finder lokaler, der rent faktisk må bruges som butik. Det nytter ikke noget at finde det perfekte lokale for så at finde ud af, at det er lokaler, der kun må bruges som bolig. Derfor kan det også være en god idé at smide pengene efter en ejendomsmægler, hvis du slet ikke selv har forstand på ejendomsmarkedet. Det er jo ikke alle, der har det – for hvor lærer man egentlig det uden en uddannelse, right?

Gør et kup i dag – find butik til leje nu

Hvad venter du på? Hvis du er på udkig efter butik til leje, så er det med at få det lange ben foran. Som sagt er finanskrisen snart bag os, så de gode butikker hænger ikke længere på træerne. De gode locations bliver hurtigt lejet ud, så det er med at have fingeren på pulsen, hvis du skal være en af de heldige, når finder en butik med en god beliggenhed. Find en ejendomsmægler, der kan hjælpe dig – og find ham gerne nu.

Klik her for at finde en butik til leje

 

Læs mere om butik til leje:

Butik til leje: Står du og mangler et sted?

Skriv et svar

Required fields are marked *.