panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Erhvervsejendom kan vise sig at være en god investering

| 1 Comment

Lej jer frem i København (foto nyboligerhverv.dk)

Lej jer frem i København (foto nyboligerhverv.dk)

I Danmark er en af de største investeringsmuligheder, man har som privat, investering i ejendom. Det er der mange gode grunde til. Samtidig er der mange muligheder i de forskellige typer af ejendomme. Også erhvervsejendomme.

Kast dig ud i noget nyt

Ofte, når danskerne går ud og investerer i ejendomme, er det i en bolig. Og det er som udgangspunkt også den, som de selv bor i til dagligt. Dermed kan man betale sit boliglån af, mens værdien på ejendommen stiger gennem årene, og man over tid til sidst står med en friværdi i huset og et afkast ved et salg.

Andre vælger også at investere i andre boligformer som for eksempel studievenlige lejligheder. Dette kunne være en idé, hvis ens børn flytter hjemmefra, og man har mulighed for at købe en lejlighed, som ens børn så betaler leje for at bo i.

Dermed er værdiforhøjningen sammen med indtægten fra lejen med til at betale af på lånet.

Mange går efter erhvervsejendomme

På samme måde kan man også vælge at investere i erhvervsejendomme. Her gælder nogle andre regler i forhold til skat og moms, men idéen ligner lidt investeringen i boligejendomme.

Man køber et butikslokale, en lagerejendom eller en kælderetage, og lejer den så ud til interesserede forretninger, som vil drive virksomhed derfra. Dermed betaler de så leje for at benytte lokalerne.

En af fordelene er, at man som udlejer af erhvervslokaler ofte vil have en mere stabil lejer, end hvis man lejer ud til for eksempel unge, der studerer. De vælger ofte at flytte, når de har afsluttet deres uddannelse, og finder et job et andet sted i landet. Hvis forretningen, som man lejer sit erhvervslokale ud til, er sund og ikke går konkurs, og kan udvikle sig i deres nuværende lokaler, så har man fundet sig en sikker lejer.

Det er vigtigt, at man kigger efter lokaler, som har nogle klare fordele, når man skal investere i erhvervsejendomme. Det kan være et stort lagerlokale, god placering og så videre.

 

Klik her og se mere om erhvervsejendom

 

Få mere information;

Kontorlokaler kan give virksomheder et nyt blik

Find fede lokaler til leje i Danmarks mindste storby, Århus

One Comment

  1. Pingback: Find din helt rigtige erhvervsmægler i København

Skriv et svar

Required fields are marked *.