panelarrow

Biloxi

Vi sikrer dit erhverv en sikker vej

Find de rigtige kontorlokaler til din virksomhed i København

| 0 comments

Erhvervslokaler (foto: nyboligerhverv.dk)

Erhvervslokaler er en del af identiteten (foto: nyboligerhverv.dk)

København er en stor by med mange muligheder, stort set lige meget hvad man skal bruge. Du kan gå ud og spise, tage en tur i Tivoli eller zoologisk have, eller skal du handle, er der også muligheder for det på nærmest alle tider af døgnet. Derfor er København også en rigtig god by at have kontor i København. Det kan være både i den indre del af byen, eller hvis I måske har brug for mere plads eller luft så i forstæderne. Det kommer helt an på, hvad man er til, og hvilken slags virksomhed man har.

 

Indre by

Er I til det pulserende liv i København, er kvadratmeter-prisen ganske vist lidt højere, men til gengæld får I et kontor med nem adgang til frokost eller til lækre mødelokationer på caféer eller restauranter ved søerne eller inde ved Strøget. På den måde er det også nemt at invitere samarbejdspartnere eller kunder ind til jeres kontor, da bygningerne i indre by ofte er nemme at finde, uanset om man er på gåben, cykel eller med offentlig transport. Ulemperne ved at have et kontor i indre by er til gengæld, at du ikke har mange muligheder for, at dine gæster kan parkere. Det kan være, at der følger en parkeringsplads eller to med til kontorlejemålet, men er I fem medarbejdere, er der nok ikke også plads til eventuelle gæster i bil.

 

Forstæderne                                             

Fordelene ved at leje et kontor i for eksempel Taastup eller Glostrup, er at mulighederne er mange flere og som oftest billigere end inde i København.  Hvis I er en større virksomhed, der mangler lokaler, er det også herud, I skal.  Måske skal I udvide jeres virksomhed med f.eks. et lager, og her er der store muligheder for at kombinere både kontorlokaler og lager til billige penge. Samtidig er det også nemmere for gæsterne at komme i bil dertil. Som regel hører der parkeringspladser med. Derudover er der frisk luft og grønne områder, så det er nok i virkeligheden også sundere for krop og sjæl.

 

Se udvalget af kontorlokaler og mulighederne i København lige her.

 

Læs mere:

Søger du erhvervslokaler i København til din virksomhed?

Erhvervsejendomme til salg skal ikke gå næsen forbi

Skriv et svar

Required fields are marked *.